Hallå?!?

20140707_092828
Hertha

Det är varmt, jag jobbar rätt mycket, både bra och dåliga nyheter passerar men livet går vidare och snart har jag lite semester!

Hundarna lever men det är lite problem, mest med gamle mannen som ju hade en tumör och det märks att han inte är någon ungdom längre.

Joy och Enya (och jag) går på en magnesiumkur som ger resultat, inte minst på Joy som inte är lika spänd i kroppen längre. Får se vad massören säger vid återbesöket.

Enya hade otur i träningen. Hon lyckades köra en hörntand genom överläppen. Det kan ju inte vara speciellt sannolikt att det händer!?! Det låter värre än vad det är men just nu är det lite oklart om hon ska tävla. Jag hänger dock inte läpp för det utan ser fram emot alla roligheter som väntar. Jag ska bara jobba några dagar till. Det ska bli skönt med lite semester! Sen återkommer jag med en rapport 🙂 Så ett mer uttömmande inlägg är att vänta 😉