Imax

Då har vi träffat Imax med matte! Jag har ju redan innan hört en del om honom och bestämt mig att använda honom efter att Andi som har känt honom länge har tipsat mig men jag var såklart nyfiken på att träffa hans ägare Melanie och honom personligen!

Först måste jag säga att jag har träffat otroligt trevliga människor där nere i södra Tyskland tack vare att vi hämtade Busy där och det känns jätteroligt att alltid vara välkommen och att bli så väl bemött!

Imax är en hane på ca 38 kg. Ganska stor, men han rör sig otroligt snabbt och smidigt, är full av energi och fungerar bra till vardags. Samtidigt finns det mycket stora resurser! Han agerar både snabbt och mycket kraftfullt i skyddet, med ett fullt och mycket fast bett. Han menar det han gör! Det var imponerande att se honom!

Det är inte svårt att plocka fram allvarsbitar. Han svarar upp direkt och med stort självförtroende. En komplett hund som håller ihop nervmässigt och är ärlig. Även i lydnaden funkar han bra och är förbar utan problem. Jag ser fram emot valparna 🙂

DSC_0051

Imax2 Imax3 Imax4 Imax5 Imax6 Imax7 Imax8 Imax9 Imax10 Imax11 Imax12