• Uncategorized

  Filmsnutt med lite sök

  En liten filmsnutt från dagens preparatsök med Enya. Idag var det eukalyptus och lagerblad som gällde. Jag satte upp möbeltassar med en liten droppe på varje vilket brukar vara lätt att hitta. Här är möbeltassen gömd i skåpet och det blev lite svårare tack vare det.

  Kommentarer inaktiverade för Filmsnutt med lite sök
 • Uncategorized

  Lite nytt

  Hertha och jag på Öland
  Hertha och jag på Öland

  Då är det dags för en liten uppdatering. Vi har tränat en del specialsök sen sist och det gick ganska snabbt att lära Enya den nya doften. Vi har tränat på den i olika miljöer och även kört behållarsök med olika behållare.

  Eukalyptushydrolat luktar ganska mycket och det märks att Enya jobbar betydligt snabbare och slarvigare. Jag tar bara en droppe men jag måste försöka minska ännu mer. Jag ska nog träna mycket på kongbitar mellan varven också eftersom jag tycker att det är enklare att göra söket svårare. Annars är jag rädd att Enya blir alldeles för slarvig. Hon behöver också jobba ordentligt med olika utmaningar. Eftersom hon är stensäker på den doften nu är det dags att variera med olika sorters Eukalyptus och jag ska även börja med nästa doft nu när jag är långledig efter helgen.

  Jag hade ju hoppats på en liten valp framöver men tyvärr blev det ingen till mig den gången. Synd men allt kan hända. Nu lutar det åt att jag väntar på en kombination som förhoppningsvis ska göras i höst. Vi får väl se vad som händer. Jag har ju trots allt tre hundar. Det är bara att det kliar i fingrarna att få börja om med en ny hund och att kunna köra mondioring igen men den som väntar på något gott…

   

  enny16

  Kommentarer inaktiverade för Lite nytt