Hardt > Bloggen > Uncategorized > Siesta & film

Siesta & film

  • av

Nu har jag alltså semester och de senaste dagarna har det varit värsta värmeböljan. Eftersom jag är väldigt värmepåverkad så har jag inte gjort många knop på dagarna när det var som varmast utan piggnat till under kvällarna och tränat hundarna lite då. Det känns också lite onödigt att träna hundarna i värsta hettan men jag vet att jag måste göra det ibland eftersom det kan bli väldigt varmt på en tävling också.

Det har ändå hänt lite grejer här hemma. Vår träningsplan blir bara bättre. Nu är vägen dit helt ok och vi har fyllt ut de värsta ojämnheterna på planen. De kommande dagarna ska det bli lite svalare vilket jag ser fram emot.

Butz och jag har fortsatt på den inslagna vägen när det gäller föremålsbevakningen. En liten film kommer här nedan. Tyvärr var kameraplaceringen till synes inte den bästa och jag gjorde en del missar men sånt är livet…långt ifrån perfekt 😉 Den nakna sanningen!