Uncategorized

Uppdatering…

Då blir det en uppdatering till slut! Det har hänt mycket sen sist, både tråkiga och roliga saker.

Enya har fått livmoderinflammation och fick genomgå en akut operation. Nu har det gått ett antal veckor och hon är återställd.

Butz och jag har tävlat i mondioring 1 i Enköping och det gick riktigt bra. 197 poäng fick vi ihop!

Nu tränar vi inför en start i tvåan. Vittringsapporteringen går riktigt bra och Butz analyserar fint. Vårt stora projekt just nu är söksystem. Butz håller på att lära sig att han ska springa ett varv längs staketet och söka till att börja med. Så det blir många enkla gömslen längs staketet, belöning efter några skall och figgen får springa fram och tillbaka en hel del ? Transporter har vi tränat en del sen innan men även där behöver vi såklart mer träning också. Det är riktigt kul att släppa 1:an och fokusera på lite annat!

Kommentarer inaktiverade för Uppdatering…