Uncategorized

Plötsligt händer det igen!

Oj. Det känns som om den här sidan håller på att dö! Nästan ett år sen jag skrev sist! Jag har ofta tänkt tanken att bara lägga ner sidan men på nåt sätt kan jag inte riktigt skiljas! Jag gör ett nytt försök att hålla den vid liv istället!

Naturligtvis har det hänt en massa saker sen sist igen, både privat och på hundfronten. Privat har det varit ganska tufft. Jag blev sjukskriven för utmattningssyndrom förra året i november och det är en lång väg att gå för att komma tillbaka. Men det är inte bara elände!

På hundfronten så märks det att Enya börjar bli gammal. Hon är samma galna Enya men kroppen klarar inte så mycket påfrestningar längre. Ett dilemma som gamla mallar lätt hamnar i! Jag hjälper henne att inte ta ut sig för mycket och att jobba med saker som passar henne. Hon har mycket livsglädje kvar!

Butz har mognat ännu mer sen jag skrev sist. Han har utvecklats riktigt fint! Tack vare min sjukdom har vi inte tränat så mycket i perioder som jag egentligen hade velat men nu är vi igång lite mer igen! Planen var ju att starta i 2:an i år men Corona satte stopp för planerna så här långt.

Vi får väl se hur det blir med allt! Jag har skruvat ner på mycket som kostar för mycket energi och lägger energin jag har på det som ger mig något. Jag har lite planer och väntar med spänning på vad som händer framöver!

Kommentarer inaktiverade för Plötsligt händer det igen!