Uncategorized

Sök och transport

Jag såg att jag skrev om söksystem i ett gammalt inlägg! Det är något som vi har släppt helt! Alltså jag tänker på mondioringsök! Jag säger inte att det är dåligt att träna på system men just för Butz gjorde det susen att vi bytte strategi. Vad behöver man mer än en massa motivation när man ska hitta en figurant på planen? Ja, en näsa förstås! Men man kommer otroligt långt med rätt motivation vilket vi har jobbat med och resten kom av sig själv så att säga. Jag har också släppt tanken att jag är tvungen att träna sök på inhägnat område. Det var ett problem att bara hitta ett lämpligt område! Men varför var jag så insnöad? Det går ju att träna sök precis var som helst och det är jättekul! Bara fantasin som sätter stopp! Varför inte i skogen, hemma på gården eller nånstans inomhus? Mondioring är verkligen fel sport för enkelspårigt tänkande!

Även själva transporten har blivit bättre och bättre. Ibland får vi ju figuranthjälp vilket är värt mycket men jag har också fått tummen ur och börjat träna transporterna lite mer själv.

Överhuvudtaget är det ju så otroligt mycket man kan köra på sig själv! Tänk att det bara behövs goda träningskamrater och lite tankeverksamhet från min sida för att inse att det mesta går att lösa!

Kommentarer inaktiverade för Sök och transport