Full rulle

Razzel har funnit sig väl tillrätta! Jag har börjat med omvänt lockande – otroligt användbart ju! Bara alla bilder jag kommer att kunna ta utan att han springer ur bild! Dessutom är det ju ändå viktigt att veta att man faktiskt inte ändrar positionen hux flux när man har fått ett kommando! ”Stanna kvar” är jättebra att ha! Perfekt även till matvägran – ja, möjligheterna är oändliga! Han är en smart kille men det märks att han är liten än!

Vi tränar mycket i hallen nu. Där är det trångt, det finns en matta så man inte halkar så mycket och det är störningsfritt! Perfekt för valpinlärning!

Även leken är jättesmidig att köra där! Han kommer inte så långt heller. Men han är duktig på att komma tillbaka med saker. Han är väl grundad. Bita kan han och släppandet funkar också ganska bra nu.

Butz blir bättre och bättre på föremålsbevakningen! Sen har vi kört en del återkallande med en leg sleeve stående och det funkar rätt bra. Vi får se om vi kan få till lite träning med figurant (Uffe) i helgen. Eftersom Butz hade tjuvstartstendenser på förra tävlingen har jag bestämt att han måste trycka mot mig och ha minst en tass på min fot för att få gå. Det har jag också kört mycket på leg sleeve och leksaker men även testat på figurant och det funkade.