Hardt > Uncategorized > Så kul med spår!

Så kul med spår!

  • av

Jag har återupptäckt hur kul det är med spår! Jag har märkt tidigt att Iza har ett stort intresse för dofter i olika former och jag kan väl säga att hon inte får leva ut den passionen helt i vardagen. För att ändå utnyttja hennes talang och göra något kul ihop med henne där hon får glänsa har jag börjat med spår för ett tag sen. Den här gången ville jag inte jobba med näring i spåret så jag testade spontanspår med henne – som förr i tiden – och hon köpte det.

Sen dess har vi inte spårat hur många spår som helst men jag ser en riktigt fin utveckling. I början hade jag leksaker i spåret men nu är det bara pinnar och hon har lärt sig att pinnen är biljetten till rolig lek.
Vi har kört liggtider runt 1 – 2 timmar och terrängskiften och olika utmaningar byggs på hela tiden. Det gäller att tänka brett! Iza ska inte få förutfattade meningar!
Det är så roligt att bygga spåret på hennes naturliga spårmotivation och viljan att hitta pinnar. Det är befriande att köra gamla goda SBK-spår!